Mentale Fitness!

Gezonde werknemers. Als arbeidsdeskundige was het mijn core-business. Een organisatie met gezonde werknemers is vaak het effect van een organisatiebeleid dat scoort op waarden als creativiteit, innovatie, innerlijke drijfveren van zijn mensen, persoonlijk leiderschap en van organisaties die werken vanuit een visie met doelen die werknemers laten zien en voelen dat hun werk van betekenis is en zin heeft. 

 

Creativiteit en mentale en emotionele belasting.

Organisaties met een hoge performance, of die dat verlangen voor van hun bestaanszekerheid, vragen i.p.v. een lichamelijke belasting veel meer een emotionele en mentale belasting. En wanneer we onze mentale conditie niet op peil houden zullen we uiteindelijk weinig inspiratie vinden.  Voor reflectie en creativiteit is ‘een rustige geest’ nodig. 

Kennis veroudert snel door voortdurende technologische ontwikkelingen en is daardoor minder duurzaam geworden. Vaardigheden als creativiteit, sociale vaardigheden en persoonlijk leiderschap zijn de belangrijkste voorwaarden voor functies en taken in organisaties. Waarschijnlijk heb jij ook een baan waar je geen dag zonder creativiteit kan.

Mijn mini-seminars en lezingen organiseer ik samen met een selecte groep partners, hebben een diepere laag en zijn belangrijke interventies die je kunt inzetten wanneer organisaties in verandering zijn en mobiliteit, leiderschap en creativitet steeds belangrijk is. Ze zijn steeds anders en kennen verschillende accenten. Maar altijd zijn het seminars en trainingen met aansprekende inspiratie. Gebaseerd op filosofie, positieve psychologie en ervaring. Niet om bij weg te dromen maar om actief te maken.

De seminars, workshops, keynotes en thematische dagvoorzitterschappen maak ik op maat en zijn geschikt voor organisaties die in beweging maar zeker ook voor ook voor medewerkers die zich persoonlijk willen ontwikkelen. 

Als trainer werk ik voor H!VE. De mensen achter Hive hebben een gezamenlijke passie. Een passie om mensen meer keuzes en vrijheid te geven in hun werkzame leven. Rekening houdend met de grote veranderingen (robotisering, automatisering) die op ons afkomen. Door plezier en beleving toe te voegen aan ontwikkeling is Hive ontstaan. Contact: eric@hive.nl 

>>Klik hier voor meer over H!VE<<