DJ Generatie X Specialist! Durf je het aan, een DJ waar je elastieke oren voor nodig hebt? Want dit gaat van ABBA tot ZAPPA, van ROCK naar FUNK, van NEW-WAVE naar DISCO, van HARD-DANCE tot CLASSIC POPSONGS, dwars door legendarische decennia... Weet wat je doet...als je me inhuurt.

Nietzsche

Een hobby, maar dan bloedserieus..

Branchevervaging? Marketingscommunicatiemisser? Ik weet het. Dit past niet bij mijn core-business.

Waarom doe ik het dan?

Het is zooo leuk!. Dat was het altijd al.  In de jaren 80 van de vorige eeuw (slik..de vorige eeuw) was ik discjockey in Discotheek Odyssee. De plaatselijke discotheek in mijn geboorteplaats Steenbergen. Niet zo maar een discootje! De eigenaar (Kees de Groot) was zijn tijd vooruit en de zaak was oppie toppie met een moderne lichtshow en top-geluid! Hij hield van muziek en wij dj's mochten volop investeren in goede muziek. 

Tikkie alto

Het was een team van dj's. We draaiden veel soul en funk. Natuurlijk! Want daarin voel je het kloppende hart van muziek. Maar ik was ook een tikkie alto dus draaide ik eigenwijs tussen die heerlijke zwarte-muziek-producties van Quincy Jones ook: The Cure, U2, Simple Minds, Killing Joke, Depeche Mode, The Cult enz. Het kon, het mocht en het was heerlijk.

4 the love of music

Handig! Oren van e l a s t i e k! Want liefde voor muziek gaat alle kanten op...